Impresszum

Fejlesztõk
  
Tartalomfejlesztés
A www.avhga.hu weboldalon elérhetõ mindennemű szöveges és képi tartalom az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány fejlesztése.
Felelős kiadó: dr.Herczegh András

Észrevételeit Babka Henriett kommunikációs és marketing munkatársnál jelezze az alábbi e-mailcímen: babka.henriett@avhga.hu
 
Honlapkészítés

Honlap fejlesztés:   P92 IT Solutions Kft.,  2011.

Arculati grafika:  A4-design Kft.

 

Általános jogi információk
  
Copyright

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák, valamint ezek elrendezése az AVHGA weboldalain a szerzõi jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történõ másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.
 

Védjegyek, márkák
További rendelkezésig az AVHGA oldalakon lévõ minden márkajel, védjegy törvényileg védett. Különösen érvényes ez a típusmegjelölésekre, céglogókra és emblémákra. 
  
Garancia
Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztõ szakemberek és a webfejlesztésben résztvevõk a tõlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az AVHGA nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az AVHGA ezúton is kizár minden felelõsséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek az AVHGA szándékosságán, vagy súlyos gondatlanságán nem alapulnak.