Agrár Széchenyi Kártya Kezességi Üzletszabályzat módosítás

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 2018. június 4-től módosítja az Agrár Széchenyi Kártya Kezességi Üzletszabályzatát. 

A KAVOSZ és a pénzügyi intézmények igénye alapján az Agrár Széchenyi Kártya szerződések a jövőben módosíthatók lesznek, illetve a rögzítés során elrontott adatok helyesbítésre is lesz lehetőség. Ezen túl minden partner esetében áttérünk az e-aláírás alkalmazására, ami csökkenti az adminisztrációs teendőket. Az alapítvány az Agrár Széchenyi Kártya esetében is áttér a Kezességi levélre a Kezességi szerződés helyett, amely egységesíti az alapítványi kezességgel kapcsolatos folyamatokat.

 

A Kezességi Üzletszabályzat módosítások az alábbi témákat érintik:

  1. Elektronikus aláírás alkalmazása és Kezességi levél bevezetése Kezességi szerződés helyett
  2. Szerződésmódosítás és adathelyesbítés bevezetése
  3. 2018. július 1-től hatályos csökkentett piaci díjak rögzítése
  4. Egyéb módosítások

 

Az új ASZK Kezességi Üzletszabályzatot és az ASZK KÜSZ módosítás részleteit" a letölthető dokumentumok között találják.  Feltöltöttük a PartnerWeb rendszer által előállításra kerülő dokumentumok sablonjait is, amelyeket szintén a letölthető dokumentumok között találnak meg. (Igénylő lapok és Azonosítási nyilatkozat)

Az Agrár Széchenyi Kártya módosíthatósága kapcsán PartnerWeb oktatási lehetőséget is biztosítunk. Jelentkezni majd a PartnerWeben kihelyezett Doodle linken lehet.

2018. május 23.